Barnmorska i Obbola

Hitta duktig och erfaren barnmorska i Obbola - guide till alla barnmorskor i Obbola hittar du på denna sida. Om du i Obbola är i behov av en barnmorska som kan hjälpa dig med förlossning eller ge råd och tips innan, under eller efter en graviditet i Obbola hittar du här alla barnmorskor och deras mottagningar eller arbetsplatser som du kan ta kontakt med inför graviditet och förlossning i Obbola. Sammanlagt finns det i vår katalog just nu 0 arbetsplatser och mottagningar med barnmorskor i Obbola registrerade.

Barnmorska i Obbola

Nedan kan du ta del av alla arbetsplatser, kliniker och mottagningar med barnmorskor i Obbola.Förlossning i Obbola

Om du letar efter ett ställe för att utföra en förlossning i Obbola hittar du sannolikt flera exempel från listan över kliniker och mottagningar med barnmorskor i Obbola ovan.

Barnmorskefakta om Obbola

I Obbola finns det barnmorskor som du kan kontakta och nedan hittar du en del överig information om orter Obbola.

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Här hittar du mer information om Obbola om du vill veta om annat än om barnmorskor i Obbola. I Obbola fann vi totalt 0 kliniker och mottagningar med barnmorskor att välja mellan när du behöver hjälp med t.ex. förlossning i Obbola. Om du har svårt att hitta en lämplig barnmorska i Obbola som du vill kontakta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra barnmorskor i Västerbotten.