Barnmorska i Kalix

Hitta duktig och erfaren barnmorska i Kalix - guide till alla barnmorskor i Kalix hittar du på denna sida. Om du i Kalix är i behov av en barnmorska som kan hjälpa dig med förlossning eller ge råd och tips innan, under eller efter en graviditet i Kalix hittar du här alla barnmorskor och deras mottagningar eller arbetsplatser som du kan ta kontakt med inför graviditet och förlossning i Kalix. Sammanlagt finns det i vår katalog just nu 0 arbetsplatser och mottagningar med barnmorskor i Kalix registrerade.

Barnmorska i Kalix

Nedan kan du ta del av alla arbetsplatser, kliniker och mottagningar med barnmorskor i Kalix.Förlossning i Kalix

Om du letar efter ett ställe för att utföra en förlossning i Kalix hittar du sannolikt flera exempel från listan över kliniker och mottagningar med barnmorskor i Kalix ovan.

Barnmorskefakta om Kalix

I Kalix finns det barnmorskor som du kan kontakta och nedan hittar du en del överig information om orter Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Här hittar du mer information om Kalix om du vill veta om annat än om barnmorskor i Kalix. I Kalix fann vi totalt 0 kliniker och mottagningar med barnmorskor att välja mellan när du behöver hjälp med t.ex. förlossning i Kalix. Om du har svårt att hitta en lämplig barnmorska i Kalix som du vill kontakta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra barnmorskor i Norrbotten.