Barnmorska i Gäddede

Hitta duktig och erfaren barnmorska i Gäddede - guide till alla barnmorskor i Gäddede hittar du på denna sida. Om du i Gäddede är i behov av en barnmorska som kan hjälpa dig med förlossning eller ge råd och tips innan, under eller efter en graviditet i Gäddede hittar du här alla barnmorskor och deras mottagningar eller arbetsplatser som du kan ta kontakt med inför graviditet och förlossning i Gäddede. Sammanlagt finns det i vår katalog just nu 2 arbetsplatser och mottagningar med barnmorskor i Gäddede registrerade.

Barnmorska i Gäddede

Nedan kan du ta del av alla arbetsplatser, kliniker och mottagningar med barnmorskor i Gäddede.

Gäddede hälsocentral
Storgatan 30
83361 GÄDDEDE


Barnavårdscentral och barnmorskemottagning Gäddede
Storg. 30
83361 GÄDDEDE
Förlossning i Gäddede

Om du letar efter ett ställe för att utföra en förlossning i Gäddede hittar du sannolikt flera exempel från listan över kliniker och mottagningar med barnmorskor i Gäddede ovan.

Barnmorskefakta om Gäddede

I Gäddede finns det barnmorskor som du kan kontakta och nedan hittar du en del överig information om orter Gäddede.

Gäddede (sydsamiska: Tjeedtege) är en tätort i Strömsunds kommun i nordligaste Jämtland, och kyrkby i Frostvikens socken. Gäddede ligger i ett fjällandskap endast 5 km öster om gränsen mot Lierne i Norge.

Här hittar du mer information om Gäddede om du vill veta om annat än om barnmorskor i Gäddede. I Gäddede fann vi totalt 2 kliniker och mottagningar med barnmorskor att välja mellan när du behöver hjälp med t.ex. förlossning i Gäddede. Om du har svårt att hitta en lämplig barnmorska i Gäddede som du vill kontakta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra barnmorskor i Jämtland.