Barnmorska i Backe

Hitta duktig och erfaren barnmorska i Backe - guide till alla barnmorskor i Backe hittar du på denna sida. Om du i Backe är i behov av en barnmorska som kan hjälpa dig med förlossning eller ge råd och tips innan, under eller efter en graviditet i Backe hittar du här alla barnmorskor och deras mottagningar eller arbetsplatser som du kan ta kontakt med inför graviditet och förlossning i Backe. Sammanlagt finns det i vår katalog just nu 2 arbetsplatser och mottagningar med barnmorskor i Backe registrerade.

Barnmorska i Backe

Nedan kan du ta del av alla arbetsplatser, kliniker och mottagningar med barnmorskor i Backe.

Backe hälsocentral
Lasarettsvägen 20
88050 BACKE


Barnmorskemottagning Backe hälsocentral
Lasarettsv. 20
88050 BACKE
Förlossning i Backe

Om du letar efter ett ställe för att utföra en förlossning i Backe hittar du sannolikt flera exempel från listan över kliniker och mottagningar med barnmorskor i Backe ovan.

Barnmorskefakta om Backe

I Backe finns det barnmorskor som du kan kontakta och nedan hittar du en del överig information om orter Backe.

Backe är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Fjällsjö socken. Orten ligger i landskapet Ångermanland och sedan 1974 i Jämtlands län.

Här hittar du mer information om Backe om du vill veta om annat än om barnmorskor i Backe. I Backe fann vi totalt 2 kliniker och mottagningar med barnmorskor att välja mellan när du behöver hjälp med t.ex. förlossning i Backe. Om du har svårt att hitta en lämplig barnmorska i Backe som du vill kontakta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra barnmorskor i Jämtland.